Vezi aici un top al celor mai ciudate coafuri

Embed:

Vin sărbătorile şi odată cu ele preocuparea excesivă a femeilor pentru o nouă garderobă, alte truse de machiaj sau alte coafuri. Dacă faceţi parte din categoria femeilor nonconformiste, vă puteţi inspira dintr-o serie de coafuri ieşite din comun. Vă prezentăm un top al celor mai ciudate coafuri.

Lady Gaga nu avea cum să lipsească din acest top. A demonstrat că nu duce niciodată lipsă de inspiraţie când vine vorba de coafură. O capodoperă a stiliştilor a fost cea sub formă de pălărie sau umbrelă, cu care artista anului 2010 s-a prezentat la un spectacol de muzică electronică din Las Vegas.

Iubitoarele de animale au acum ocazia să poarte un patruped pe cap. Atenţie, stilul afro extrem ar putea fi perfect pentru o prezentare de modă, în niciun caz la o întâlnire de afaceri.

Admiratoarelor celebrei Statui a Libertăţii din New York, specialiştii le pot recomanda o coafură care le poate apropia de idolul lor. Aranjamentele Feng Shui sunt în vogă în prezent, iar unii stilişti s-au gândit să aplice câteva principii şi în aranjarea părului. Rezultatul este o coafură nonconformistă.

Sub această coafură nu se ascunde în niciun caz un extraterestru, ci un model care s-a afişat în timpul unei prezentări de modă. Coafura ce reproduce o vioară a fost realizată pentru un show de hairstyling desfăşurat în Ungaria. Dacă ai suficient păr, îţi poţi transforma scalpul chiar şi într-un copac înflorit. Ai nevoie însă şi de un stilist cu extrem de multă răbdare.

loading...

Lasă un comentariu