Vezi aici topul celor mai vizitate pagini web din lume DUMINICA A FOST LIVE IN JURNALUL DE 19!!!!!!

Google a publicat topul celor mai vizitate o mie de pagini web. Astfel, primele în top sunt facebook.com, yahoo.com şi live.com.

Prima pagină din top, şi anume site-ul de socializare facebook, a înregistrat 540 de milioane de vizitatori unici, vizualizat fiind de un număr record - 570 de miliarde. Internet-portalul şi motorul de căutare Yahoo a fost vizitat de 490 de milioane de vizitatori unici, având şi 70 de miliarde de accesări. Live.com s-a situat pe locul trei în top cu 120 de milioane de vizitatori unici mai puţin în comparaţie cu yahoo.

Încheie lista primilor cinci site-uri cu cel mai mare rating - wikipedia.org şi msn.com - cu 310 milioane şi, respectiv 280 de milioane de vizitatori unici. Un alt site de socializare, myspace.com, a fost poziţionat pe locul 26, iar locul 43 este ocupat de bbc.co.uk.

Ediţia electronică a The New York Times s-a clasat pe locul 83 în top, în timp ce varianta web a Reuters o găsim pe locul 179. Google anunţă că şi numărul navigatorilor pe internet s-a dublat în ultimul an.

Lasă un comentariu