Vezi aici rezultatele meciurilor din Europa League

Partide de senzaţie în Europa League! Liverpool a învins cu 3-1 pe Napoli, iar presa britanică a titrat - O victorie sublimă. În aceeşi grupă Steaua Bucureşti a făcut un pas important spre calificare după ce a bătut Utrecht cu 3-1. Supriza serii a fost victoria polonezilor de la Lech, 3-1 cu Manchester City. Deţinătoarea trofeului, Atletico Madrid nu a fost mai prejos şi câştigat cu 2-1 la Rosenborg.

Liverpool a învins Napoli cu 3-1. Eroul meciului a fost Steven Gerrard care a reuşit un hattrick de senzaţie şi i-a terminat pe italieni. Presa britanică a titrat după acest meci "Gerro eşti sublim".

O altă echipă engleză a suferit o înfrângere usturătoare. Manchester City a pierdut cu 1-3 de la Lech Poznaz, iar polonezii au furnizat supriza serii.

Steaua Bucureşti a răsărit din nou după victoria obţinută în Ghencea cu olandezii de la Utreccht, scor 3-1 şi a făcut un pas important la calificarea în primăvara europeană.
Partida a fost întreruptă câteva minute la început când fanii roş-albaştri care au aruncat cu torţe pe teren, iar acum echipa lui Lăcătuş riscă să joace în Europa cu porţile închise.

Deţinătoarea trofeului Atletico Madrid a bătut pe norvegienii de la Rosenborg cu 2-1 şi sunt aproape de a trece în următoarea fază a competiţiei. Următoarele partide din Europa League se vor disputa pe 2 decembrie.

Lasă un comentariu