VEZI aici de ce depinde plăcerea sexuală

Plăcerea sexuală depinde de trei aspecte: cât de mult te respecţi, cât de independentă eşti şi cât de abilă eşti să empatizezi cu cel de lângă tine. Este concluzia unui studiu recent, la care au participat peste 1900 de femei, potrivit Unica.ro.

Cele trei trăsături de caracter ar trebui să fie la cote maxime pentru ca o persoană să se poată bucura de sex, susţin cercetătorii care au realizat studiul. Ei mai spun că plăcerea sexuală ar putea fi măsurată folosind un sistem cu trei variabile:

•  Cât de des ai orgasm atunci când faci sex cu iubitul tău.

•   Cât de mult îţi place ca iubitul să îţi facă sex oral.

•   Cât de mult îţi place să-i faci iubitului sex oral.

Cele 1900 de femei intervievate au răspuns la aceste întrebări legate de sex, după care au răspuns la întrebări care să le măsoare respectul de sine, independenţa, precum şi puterea de empatie.

S-a dovedit că cele trei trăsături de caracter îţi influenţează atât frecvenţa orgasmelor, cât şi modul în care te bucuri de sexul oral, primit sau oferit.

Potrivit rezultatelor sondajului, doar 47% dintre femei au orgasm aproape de fiecare dată cu iubitul, iar 37% au mărturisit că le place să facă sex oral.

Printre cele 47% de femei, care ating cu uşurinţă orgasmul, s-au obţinut cele mai ridicate punctaje privind independenţa ca trăsătură de caracter. Aşadar, cu cât eşti mai independentă, cu atât măreşti şansele de a avea orgasm cu iubitul.

În procentul de 37% al femeilor care adoră să facă sex oral au fost întâlnite cele mai ridicate punctaje privind respectul de sine. Se pare că femeile cu un respect de sine ridicat fac cu mai multă plăcere sex oral.

Nu în ultimul rând, puterea de a empatiza cu partenerul a influenţat în proporţii egale atât abilitatea de a avea orgasm, cât şi plăcerea de a face sex oral sau de a-l primi.

Aşadar, dacă vrei să măreşti considerabil plăcerea din timpul sexului respectă-te, fii indenpendentă şi ascute-ţi intuiţia pentru a empatiza cu iubitul tău!Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu