Vezi aici cei mai trăsniți bikini

Embed:

De-a lungul timpului lenjeria intimă pentru femei a suferit transformări radicale. În fiecare an, designerii vin cu cele mai trănite idei pentru a face faţă concurenţei, dar şi pentru a satisface gusturile bărbaţilor. 

Burkinii sau costumul de baie al femeilor musulmane poate intra în acest top. Vestimentaţia, creată de Aheda Zanetti, născută în Liban dar naturalizată în Australia, nu descoperă nicio parte a corpului femeii, cu excepţia feţei şi a tălpilor.

Cele mai pretenţioase reprezentante ale sexului frumos pot purta cel mai scump bikini din lume. Acesta valorează 30 milioane dolari şi a fost creat de Susan Rosen care a folosit diamante Steinmetz. 

Pe locul trei se clasează un costum de baie pentru femei, care va fi pe gustul tuturor bărbaţilor. Creat de o companie germană, "Naked Bikini" se dizolvă imediat ce intră în contact cu apa.

Pentru bărbaţii înfometaţi, femeile pot purta şi bikini-şuncă. În acelaşi top se mai pot înscrie bikinii solari conectaţi la un USB cu care se poate manevra temperatura acestora sau bikinii vegetarieni de salată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu