Veteranii fotbalului moldovenesc, încântaţi de faptul că Ion Caras va antrena naţionala

Embed:

Veteranii fotbalului moldovenesc sunt încântaţi de numirea lui Ion Caras ca antrenor principal al reprezentativei Moldovei. Aceştia sunt siguri că noul tehnician va reuşi să obţină rezultate bune cu naţionala, datorită exprienţei sale.

Foştii coechiperi a lui Ion Caras, dar şi mai mulţi veterani ai fotbalului moldovenesc sunt satisfăcuţi de numirea acestuia în funcţia de antrenor principal al naţionalei Moldovei.

"Este un om foarte disciplinat şi a fost un fotbalist bun. Numirea în funcţia de selecţioner a lui Ion Caras este un lucru normal. Eu sunt sigur că el va reuşi să obţină rezultate bune", a menţionat veteranul fotbalului Veaceslav Catcov.

"Eu îl cunosc ca pe un fotbalist foarte bun, iar acum a devenit un antrenor foarte bun. Faptul că Ion Caras a revenit ca antrenor principal la naţionala Moldovei m-a bucurat foarte mult", a spus veteranul fotbalului Iurie Conusevici.

"Am o părere foarte bună despre acest specialist. Este un om inteligent, care şi-a dat viaţa fotbalului", a menţionat antrenorul Sergiu Chirilov.

"E bine că el a fost numit selecţioner. Eu cred că el va face faţă fiind antrenorul naţionalei", a spus veteranul fotbalului Gheorghe Sajin.

Ion Caras a fost numit antrenorul naţionalei Moldovei pe 9 ianuarie, după ce a fost votat de majoritatea membrilor comitetului executiv al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu