Vestimentaţie din anii '50 la Săptămâna Modei de la Berlin. Modelele au defilat în haine îndrăzneţe

Embed:

Săptămâna Modei de la Berlin continuă în forţă. Designerul Irene Luft şi-a prezentat noua colecţie dominată de piese vestimentare luxoase, dar feminine şi comode în acelaşi timp. Iar cretoarea de modă Marina Hoermanseder s-a inspirat pentru ţinutele sale din stilul anilor '50.

Irene Luft, creatoarea de modă de origine kazahă stabilită în Germania, a umit publicul prin fineţea ţinutelor. Modelele au defilat în piese vestimentare îndrăzneţe, care le-au pus în valoarea silueta şi care au lăsat la vedere părţi intime ale corpului. Designerul îşi doreşte ca cetăţenii din Berlin să fie mai inspiraţi în ceea ce priveşte alegerea hainelor pe care le poartă.

"De ce să nu porţi o rochie drăguţă de seară sau de cocktail, aşa cum se obişnuieşte la Paris sau New York? La Berlin, oamenilor le este mai ușor să îmbrace o pereche de blugi, ceea ce cred că e păcat", a spus creatoarea de modă.

Iar Marina Hoermanseder a prezentat o colecţie nonconformistă pentru primăvara-vara anului viitor, inspirată din stilul marin şi cel al anilor '50. Creatoarea a decis să experimenteze cu croieli neobişnuite şi să utilizeze cele mai variate stofe. Unele modele au părut parcă desprinse din filmele cu extratereştri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu