Veștile nu sunt deloc bune! Prognoza meteo pentru astăzi, 16 aprilie

Embed:

Astăzi, cerul va fi noros şi vor cădea ploi de scurtă durată. Vânt va sufla din nord-est slab până la moderat şi izolat cu intensificări. La Briceni și Soroca termometrele vor indica cinci grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra şapte grade. La Tiraspol se aşteaptă opt, iar la Leova, nouă. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 10 grade Celsius.

În Capitală, astăzi vor fi opt grade Celsius. În următoarele zile vor cădea ploi slabe. Ziua, maximele vor ajunge până la 14 grade, iar pe timp de noapte, temperaturile vor fi între unu și şapte grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid va fi vreme frumoasă cu maxime de până la 22 de grade, în schimb la Paris şi Londra va fi vreme mohorâtă cu 13 grade în termometre, iar la Berlin cu unul mai mult. În capitala Italiei se vor înregistra 18 grade. La Praga termometrele vor indica 15 grade, iar la Varşovia, 12.

La Viena, Budapesta şi Belgrad sunt anunţate 16 grade. La Bucureşti se aşteaptă 15 grade. La Atena vor cădea ploi cu descărcări electrice şi nu va fi mai cald de 17 grade. În capitala Turciei, temperaturile vor ajunge până la 13 grade. Aceeaşi temperatură se va înregistra şi la Kiev, iar la Moscova vor fi 11 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu