Vești proaste de la meteo pentru următoarele zile. Se RĂCEȘTE simțitor și va NINGE

Mâine, în țară, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca termometrele vor indica 13 grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se așteaptă 15 grade, iar la Tiraspol 16. La Leova se anunță 17 grade. 18 grade vor fi la Comrat și Cahul.

Mâine, în Capitală, cerul va fi variabil. Noaptea vor fi cinci grade, iar ziua 16. În următoarele zile, se va răci. Va cădea lapoviță și va ninge slab. Ziua termometrele vor indica între unu şi 17 grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus șase şi plus şase garde.

În weekend vremea se răcește, maimele termice vor oscila între 1 și 4 grade, iar noaptea se vor înregistra până la minus șase grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid și Paris termometrele vor indica 18 de grade, iar la Londra opt. La Berlin va ploua și se vor înregistra 11 grade. La Roma și Viena se va încălzi până la 19 grade. La Praga sunt prognozate 16 grade, iar la Varșovia 10. La Budapesta maxima va fi de 20 de grade, iar la Belgrad cu unul mai mult. 20 de grade vor fi și în capitala României.

La Atena sunt anunțate 18 grade cu cer senin. La Kiev se așteaptă 12 grade. La Moscova va cădea lapoviță și nu vor fi mai mult de șase grade. În capitala Turciei maxima va fi de nouă grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu