Veşti îmbucurătoare. Primele două ţări care pare să fi scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au VINDECAT

16 cetăţeni vietnamezi care au fost infectaţi cu noul coronavirus s-au vindecat, Anunţul a fost făcut de ministrul Sănătăţii din Vietnam. Mai mult decât atât, nu a mai fost semnalat niciun caz nou de îmbolnăvire, din 13 februarie, până acum.

Ultimul pacient care s-a vindecat, un bărbat în vârstă de 50 de ani care luase virusul de la fiica sa care se întorese din Wuhan, şi-a revenit complet, a mai spus oficialul. El a mai declarat că starea celorlalţi pacienţi, printre care se află şi un copil în vârstă de trei luni, este din ce în ce mai bună, a notat Mediafax.

Vietnam a raportat primele cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus pe data de 23 ianuarie, în cazul a doi cetăţeni chinezi.

De asemenea, Franţa anunţă că din cele 12 persoane infectate cu coronavirus, a fost înregistrat un deces, iar 11 persoane s-au însănătoşit, anunţă bfmtv.com.

"Pe teritoriul Franţei nu mai sunt cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Virusul nu se mai răspândeşte. Ultimul pacient, care a fost spitalizat în Lion, s-a însănătoşit. El nu mai prezintă pericol de contagiere, de aceea s-a întors acasă", a comunicat ministrul francez al Sănătății, Olivier Veran.loading...

Lasă un comentariu