VEŞTI ÎMBUCURĂTOARE de la meteo: Ce temperaturi ne aşteaptă astăzi, 14 martie

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi şase grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol se așteaptă opt grade. La Leova şi Comrat maxima va fi de nouă grade, iar la Cahul de 11.

În Capitală, astăzi meteorologii prognozează zece grade și cer variabil. În următoarele zile, în Chişinău, temperaturile vor varia între 13 şi 22 grade pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între minus un grad şi plus opt grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Madrid se vor înregistra 18 grade, iar la Roma cu un grad mai puţin. La Paris şi Londra sunt prognozate 12 grade Celsius şi ploi slabe. Opt grade se vor atesta la Berlin.

La Viena şi Belgrad sunt anunţate câte 12 grade, iar la Budapesta 11. La Varşovia sunt posibile ploi şi se aşteaptă nouă grade. La Praga maxima va fi de opt grade. În Capitala României termometrele vor indica 12 grade. La Atena şi Ankara se vor înregistra până la 14 grade Celsius. La Kiev se așteaptă şapte grade, iar la Moscova două grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu