Veşti despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Cum se simte Alteţea Sa

Regele Mihai se pare că se simte mai bine după ce zilele trecute a alarmat întreaga familie, dar şi presa internaţională. Iată ce se întâmplă în Elveţia, dar şi cine este alături de Alteţea Sa minut cu minut! 

Surse apropiate ale Casei Regale din România au anunţat că starea de sănătate a Regelui Mihai s-a ameliorat, scrie viva.ro.

Acesta ar mânca normal şi ar comunica cu familia şi apropiaţii.Mai mult decât atât, moştenitoarea Margareta şi Principele Radu au fost surprinşi în timp ce se întorceau cu plasele pline la reşedinţa regală.

Regele Mihai este supravegheat îndeaproape de consiliera sa Constanţa Iorga, care s-a mutat de câţiva ani în Elveţia. Tot la reşedinţa privată din Elveţia sunt încă de anul trecut și două călugăriţe ortodoxe care, alături de infirmierele şi medicii elveţieni, îl îngrijesc pe Regele Miha.

Toate aceste veşti vin după ce în data de 5 noiembrie Casa Regală a trimis un comunicat în care a anunţat că starea de sănătate a Regelui Mihai s-a înrăutăţit. Principesa Moştenitoare Margareta a plecat de urgenţă din România.

Tot atunci, la reşedinţa Regelui Mihai a avut loc un incident. Fostul principe Nicolae este acuzat că a forțat intrarea în reședința regelui Mihai și a agresat fizic și verbal trei persoane, a anunțat miercuri Casa Regală a României, într-un comunicat. Incidentul a avut loc o o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

Mama sa, Principesa Elena a spus că fiul său "a dat dovadă de dispreț față de România".

De cealaltă parte, Nicolae a spus că nu înțelege „agresivitatea” cu care a fost împiedicat să-și vadă bunicul și că este "dezamăgit și profund îndurerat de încrâncenarea membrilor Casei Regale". Sâmbătă, avocatul lui Nicolae a anunțat că fostul principe a scăpat de acuzațiile de lovire.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu