Veşti bune pentru Thomas Morgenstern. Sportivul ar putea participa la Jocurile Olimpice de la Soci

Embed:

Veşti bune pentru Thomas Morgenstern. Deşi a suferit un accident teribil în timpul antrenamentelor, schiorul austriac ar putea participa la Jocurile Olimpice de la Soci

Sportivul nu va mai avea nevoie de intervenţii chirurgicale în urma accidentului suferit vinerea trecută. Totuşi, potrivit medicilor, acesta va rămâne la spital pentru încă cel puţin două săptămâni.

"În urma radiografiei, s-a stabilit scăderea hemoragiei la plămâni şi la creier. Starea lui ne permite să spunem că a început perioada de recuperare", a declarat chirurgul Josef Obrist.

În urma anunţului făcut de medici, antrenorul lotului naţional de schi al Austriei a declarat că Morgenstern ar putea participa la Jocurile Olimpice de la Soci.

"Vom păstra un loc pentru el până în ultimul moment. Să fie clar acest lucuru. Thomas merită să fie acolo. Acum însă, cel mai important lucru este că a început perioada de recuperare", a adăugat antrenorul lotului de schi al Austriei, Alexander Pointner.

Schiorul a ajuns la spital după ce a căzut în timpul unui antrenament pe care îl desfăşura în staţiunea austriacă Kulm. Acesta şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit puternic la spate şi la cap. Morgenstern, în vârstă de 27 de ani, este triplu campion olimpic, după ce a câştigat un titlu la Torino şi încă două la Vancouver.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu