VEŞTI BUNE pentru moldoveni! În premieră, a fost lansată cursa aeriană Chișinău-Nisa. Cât vor costa biletele

În premieră, astăzi, a fost lansat zborul din Chişinău spre Nisa, Franța.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, iar preţul biletelor pentru una dintre cele mai cunoscute destinații turistice pe Coasta de Azur vor începe de la 99 de euro, cu toate taxele incluse.

Potrivit reprezentanţilor Air Moldova, cursa Chișinău-Nisa va fi operată luni și vineri. Luni decolarea de la Chișinău este programată pentru 19:40 și aterizarea la Nisa la 21:30, ora locală, iar returul: 22:20 (Nisa) – 02:00 (Chișinău).

Vineri zborurile vor fi efectuate dimineața: 05:30 decolarea de la Chișinău și aterizează la Nisa la 07:20, ora Franței. Returul - 08:10 (ora Franței) și aterizează la Chișinău la 11:50.

Considerat drept "capitala" faimoasei Riviere Franceze, Cote d'Azur, orașul Nisa este unul din cele mai apreciate zone turistice. Cunoscut încă din epoca modernă drept "destinația aristocraților" pentru vacanțe, orașul Nisa oferă o frumoasă posibilitate pentru a vizita renumitele Monaco, Cannes și Sanremo, amplasate la distanțe foarte mici.

În curând, Air Moldova va lansa zborurile spre alte două destinații de vacanță - Izmir (Turcia) - din 18 mai și Salonic (Grecia) din 23 mai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu