VEŞTI BUNE PENTRU ANTREPRENORI! Reforma fiscală este susținută de patronatele din țară

Embed:

Patronatele, şefii de localuri și brokerii vamali din țara noastră salută și susțin pachetul de legi privind reforma fiscală, adoptat recent în Parlament. Potrivit lor, aceste măsuri vor permite agenților economici să presteze servicii calitative, să creeze noi locuri de muncă, dar și să crească economia țării.   

Asociația Restaurantelor și a Localurilor de Agrement a scris într-un comunicat de presă că salută cota redusă de TVA pentru cei care activează în acest domeniu și posibilitatea ca întreprinzătorii să poată opta între un regim fiscal standard și unul special.

De asemenea, noile schimbări vor fi doar în beneficiul consumatorilor. Patronatele sunt încrezute că dialogul constructiv între Guvern și mediul de afaceri este singura cale de a dezvolta businessul din țara noastră și de a atrage mai multe investiții. Reforma fiscală a fost salutată și de reprezentanții Asociației Transportatorilor Auto în regim de Taxi, pentru care sunt prevăzute măsuri de sprijin importante. 

Aceștia au salutat atitudinea corectă și fermă a Guvernului și își doresc ca aceste legi să fie promulgate în cel mai scurt timp. Potrivit asociației, înăsprirea sancțiunilor pentru taximetriștii fără licență este binevenită, întrucât vor fi oprite abuzurile din partea acestora și practicarea transportului ilicit de pasageri.  Iar brokerii vamali consideră că businessul va avea numeroase beneficii în urma intrării în vigoare a reformei fiscale. 

Efortul actualei guvernări de a merge până la capăt cu adoptarea pachetului de legi este unul care merită salutat și este rezultatul unei comunicări extrem de productive între Guvern și mediul de afaceri, este menționat într-un comunicat de presă.

Şi brokerii vamali susţin că dialogul va continua și își oferă suportul ca astfel de măsuri să poată fi luate în continuare. Reforma fiscală va intra în vigoare din 1 octombrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu