Veşti bune de la Valentina Naforniță! Soprana îşi lansează primul album (VIDEO)

Embed:

Soprana Valentina Naforniță trece printr-o nouă etapă în cariera sa. În câteva zile, artista, stabilită la Viena, va lansa primul ei album . Anunțul a fost făcut public într-un mod neobișnuit pe facebook chiar de către interpretă. 

„Salutare! Ce mai faceți? Eu am preparat ceva special și cred că deja este gata. Este fierbinte. Doamne! Cât de bun e!”

Noul album se numește „Romance” și reprezintă o colaborare dintre renumita soprană și orchestra simfonică din Munich „Radio Orchestra”. Albumul va fi lansat în data de 10 ianurie şi va putea fi procurat şi ascultat pe mai multe platforme muzicale.

Deocamdată, nu se cunoște numărul pieselor incluse în album. Cert e că printre acestea se va enumera și renumita compoziție a artistei „Ochiul tau iubit”.

Valentina Naforniță s-a născut în 1987 în satul Cuhnești, Glodeni . Este renumită în special pentru interpretarea operelor de Mozart și repertoriului Bel Canto. Aceasta a participat la diferite concursuri de canto. În 2011 a fost laureată a Concursului BBC Cardiff Singer of the World în mai multe categorii, unde a câștigat premiul Dame Joan Sutherland Audience Award și a fost finalistă la categoria „Lied”.

 

loading...

Lasă un comentariu