VEŞTI BUNE de la meteo, VREMEA SE ÎNCĂLZEŞTE. Câte grade vor indica termometrele

 
Embed:

Mâine, în toată țara va ploua. La Briceni, Soroca şi Bălţi, vor fi şase grade Celsius, iar la Orhei, cu un grad mai mult. La Tiraspol termometrele vor indica opt grade, iar la Leova, maxima va fi de nouă grade. La Comrat vor fi 10 grade, iar la Cahul, sunt prognozate 11 grade Celsius.

La noapte, în Capitală va fi un grad, iar ziua - opt grade Celsius și va ploua slab. În următoare zile, vremea se încălzește. Vineri, sunt prognozate 12 grade, iar sâmbătă şi duminică mercurul din termometre va urca până la 16 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Roma, se vor înregistra 14 grade Celsius, iar la Madrid, vor fi 11 grade. La Paris şi Viena vor fi nouă grade, iar la Londra cu un grad mai puţin. La Berlin se așteaptă trei grade Celsius.

La Belgrad, vor fi 14 grade, în timp ce la Praga vor fi şapte grade Celsius. La Budapesta, maxima termică va fi de opt grade Celsius. La Atena, va fi cald până la 21 grade, iar la Ankara 17. La București, sunt prognozate 12 grade Celsius, iar la Kiev, va fi doar unu. La Moscova, se așteaptă minus cinci grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu