Veşti bune de la meteo pentru următoarele zile

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se va încălzi până la 22 de grade. La Tiraspol se aşteaptă 23 de grade, iar la Leova sunt anunţate 24. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 25 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, vor fi opt grade, iar pentru mâine sunt prognozate 23 de grade Celsius. În următoarele zile vremea se va menţine caldă. Ziua termometrele vor indica între 20 şi 24 de grade, iar noaptea vor arăta între şase și nouă grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 18 grade. La Paris vor fi 15, iar la Londra şi Berlin va ploua şi termometrele vor arăta 14 grade. În capitala Italiei se va încălzi până la 24 de grade. La Viena şi Varşovia se aşteaptă 19 grade, iar la Praga cu un grad mai puţin. La Budapesta sunt anunţate 23 de grade. La Belgrad nu vor fi mai mult de 26 de grade. La Bucureşti se va încălzi până la 24 de grade. La Atena vor fi 25, iar la Ankara 23 de grade. La Kiev se vor înregistra 22 de grade, iar la Moscova maxima va fi de 15 grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu