Vestea care va întrista fanii Apple. Care e cel mai vândut telefon în Europa, în ultima perioadă

Samsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piață în ultimele săptămâni. În urmă cu câteva zile, analiștii din Coreea de Sud susțineau că Samsung Galaxy S7 ar fi întrecut așteptările în ceea ce privește vânzările, cu peste 10 milioane de dispozitive comercializate.

Inițial, coreenii nu se așteptau să vândă mai mult de 7 milioane de modele în această perioadă, iar cea mai nouă realizare a lor deja a avut un impact pozitiv asupra situației financiare, scrie playtech.ro

În aceste condiții, probabil că nu ar trebui să ne mire faptul că anumite companii specializate cu studiul tendințelor de pe piețele din 5 țări europene importante: Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda și Belgia, au declarat Samsung Galaxy S7 cel mai bun telefon. Asta confirmă încă o dată popularitate celor mai noi flagship-uri Samsung, care au ocupat primele două poziții și în Statele Unite.

Samsung Galaxy S7 are un display de 5,1 inch cu rezoluție QHD, probabil același panou S-AMOLED pe care l-am văzut și pe modelul de anul trecut. S7 Edge vine cu un display ceva mai mare, de 5,5 inch, cu aceeași rezoluție. Pe partea de procesare, românii au acces la modelele cu procesoare Exynos 8890, cu opt nuclee. Procesorul funcționează în paralel cu 4GB RAM, iar utilizatorii pot opta pentru versiuni cu 32 sau 64GB spațiu de stocare.

Rezultatele sunt într-adevăr excepționale pentru coreeni, însă, din punct de vedere al profitului, aceștia mai au mult până vor ajunge la nivelul Apple.

Dezasamblând dispozitivul, IHS a ajuns la concluzia că producția unui singur iPhone SE îi costă pe americani doar 160 de dolari. Este vorba aici despre versiunea de 16GB. Cât despre modelul de 64GB, trebuie spus că acesta nu presupune decât un cost adițional de 10 dolari, iar dacă este să luăm în considerare prețul de cel puțin 500 de dolari, asta ar însemna că profitul este de două ori mai mare.

Lasă un comentariu