VESTE TRAGICĂ! Băiețelul dat dispărut în atacul de la Barcelona a murit

Julian Cadman, băiețelului de 7 ani dat dispărut după atentatul de la Barcelona, se numără de fapt printre cei 13 oameni ucişi în atac, a anunţat Biroul spaniol pentru Persoane Dispărute, după ce sâmbătă presa scrisese că a fost găsit într-un spital din capitala catalană, relatează postul Sky News, citat de News.ro.

Biroul nu a oferit alte detalii despre copilul cu dublă cetăţenie, australiană şi britanică, potrivit Digi24.ro.

Mama băiatului de şapte ani a fost rănită grav în atentat.

Băieţelul se afla la Barcelona, împreună cu mama sa, pentru o nuntă. Tatăl copilului nu a putut pleca din Australia şi a rămas la Sydney. După ce a aflat că fiul său este dat dispărut, tatăl a plecat în Spania.

Povestea băiețelului căutat cu disperare de familie a făcut înconjurul lumii după ce bunicul băiețelului a postat pe pagina sa de Facebook un apel pentru a-și găsi nepotul.

Paisprezece persoane au fost ucise, iar alte peste 100 au fost rănite în dublul atentat de joi şi vineri, de la Barcelona şi Cambrils.

Poliţia spaniolă îl căuta încă, duminică, pe şoferul furgonetei care a intrat joi în mulţime în zona turistică La Rambla, din Barcelona.

Acesta, identificat de presa spaniolă drept Younes Abouyaaqoub, de origine marocană, ar fi încă în viaţă, a anunţat poliţia spaniolă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu