Veste şoc în fotbal! Zimbru se retrage din Campionatul Moldovei

Embed:

Veste şocantă în fotbalul moldovenesc! Conducerea clubului Zimbru a anunţat că echipa se retrage din campionat din cauza arbitrajului din derby-ul cu Dacia. Dacă FMF va accepta cererea, Zimbru va fi a treia echipă care se retrage în acest sezon după FC Costuleni şi Veris.

Zimbru Chişinău se retrage din campionat după ce a pierdut derby-ul cu Dacia din etapa a 17-a din Divizia Naţională, scor 0-1. Singurul gol a fost marcat de Veaceslav Posmac, din penalty.

Oficialii clubului şi-au motivat decizia prin faptul că arbitrul Serghei Derenov ar fi dictat greşit două lovituri de la 11 metri în favoarea Daciei.

Directorul general al clubului, Igor Oprea a anunţat că va trimite luni o scrisoare la FMF în care va anunţă că gruparea din Capitală se retrage din campionat.

"Vă confirm încă o dată că echipa Zimbru se retrage din campionat. Din cauza arbitrajului, care a fost împotriva Zimbrului în meciul cu Dacia. Au fost dictate două penalty-uri. Primul a fost 50 la 50, iar a dolea a fost pur şi simplu inventat", a menţionat Igor Oprea.

În cazul în care Comitetul de Competiţii al FMF va acceptat cererea, atunci conform punctului 9.10 din Regulamentul Campionatului Republicii Moldova la fotbal, Zimbru nu va putea evolua în campionat o perioadă de 3 sezoane fotbalistice consecutive.

De opt ori campioană a Moldovei, Zimbru este a treia echipă care se retrage din campionat în ultima lună, după FC Costuleni şi Veris.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu