Veste proastă! Volkswagen oprește definitiv producția lui Scirocco

Volkswagen Scirocco este unul dintre modelele constructorului german care nu a prins la public, astfel că vânzările sale au fost reduse, iar la acest lucru a contribuit și utilizarea unei platformei învechite PQ35, similară cu cea pe care a fost construită a cincea generație a lui Golf, scrie automarket.ro.

Germanii menționează acum pe site-ul oficial că nu acceptă comenzi noi pentru acest model, însă clienții interesați pot cumpăra unul dintre exemplarele care se află deja pe stoc în configurații prestabilite.

"Scirocco nu mai poate fi comandat cu specificații individuale, însă poți cumpăra vehicule deja contruite", este mesajul producătorului pe pagina modelului.

Volkswagen nu a anunțat încă lansarea unui succesor direct pentru Scirocco, însă există o serie de speculații în această privință. Frank Welsch, directorul departamentului de cercetare și dezvoltare, afirma recent că există planuri pentru un coupe de mici dimensiuni bazat pe platforma MEB, însă a admis că nu este clar când ar putea apărea în versiune de producție.

Pe de altă parte, același Welsch a dezvăluit în luna mai că producătorul german ar putea dezvolta un model electric coupe cu tentă sportivă cu două uși, care va prelua numele și caracteristicile de bază ale lui Scirocco.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu