VESTE PROASTĂ pentru fani! Unul dintre cei mai recunoscuţi DJ ai lumii SE RETRAGE din muzică

Avicii, DJ-ul în vârstă de 26 de ani, a anunțat că se retrage din lumea muzicală din cauza unor probleme de sănătate.

Artistul nu a dat însă mai multe detalii despre acest lucru, ci doar și-a exprimat regretul pentru retragerea sa, printr-un mesaj emoționant postat pe contul de socializare, conformLibertatea.

Avicii, al cărui nume real este Tim Bergling, a susţinut ultimul său concert la Ushuaia Ibiza Beach Hotel. El a anunţat la începutul acestui an că va renunţa la show-urile live.

Fanii au venit în număr mare să asiste la ultimul concert al DJ-ului Avicii, iar mulţi dintre ei au publicat după aceea pe Twitter mesaje prin care şi-au exprimat regretul faţă de dispariţia de pe scena concertistică a muzicianului suedez.

Avicii nu a mai publicat nimic pe contul său de Twitter din luna iulie, concentrându-se pe organizarea ultimelor show-uri ale sale. Starul suedez şi-a anunţat planurile de retragere din activitatea concertistică prin intermediul unei scrisori emoţionante, pe care a publicat-o pe site-ul său în luna aprilie. Ulterior, el a explicat revistei Billboard faptul că a luat această decizie din cauza stării de sănătate.

Levels este cel mai notabil cântec al lui Avicii, care a fost publicat oficial pe 28 octombrie 2011. Melodia a fost un succes imens în toată lumea în 2011, făcându-l astfel pe Avicii și mai popular. Melodia a fost scrisă de Avicii și Ash Pournouri și conține un sample vocal din melodia din anul 1963, ‘Something’s Got a Hold on Me’ de Etta James.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu