Veste proastă în sportul profesionist! Un renumit ciclist spaniol și-a anunțat retragerea

Ciclistul spaniol, Aberto Contador a anunţat că se va retrage din sportul profesionist în următorii doi ani. De două ori câştigător al Turul Franţei, ibericul vrea să renunţe la ciclism în vârful carierei sale.

În vârstă de 32 de ani, Alberto Contador a declarat pentru cotidianul spaniol El Mundo că şi-ar mai putea continua evoluţiile la competiţiile internaţionale de ciclism pentru încă doi ani. Ibericul a dat de înţeles jurnaliştilor că vrea să obţină încă un trofeu important după care să renunţe la cariera de profesionist.

Contador a evitat să dea o dată exactă a retragerii sale, dar a precizat că va rămâne în acest sport atât timp cât va putea concura de la egal la egal cu cei mai buni ciclişti din lume.

Alberto Contador evoluează pentru echipa Saxo Bank. El a câştigat de-a lungul timpului de două ori Turul Franţei, o dată Turul Italiei şi de trei ori Turul Spaniei.

Totodată, Contador este al cincilea concurent din istorie, și primul spaniol, care a câștigat toate cele trei competiţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu