Veste foarte bună, de ultim moment, despre Michael Schumacher

Federația Internațională de Automobilism a inaugurat, luni, la Paris, propriul "Hall of Fame" , în care au fost incluși toți campionii mondiali din istoria Formulei 1, inclusiv și Michael Schumacher, care este septuplu campion al lumii.

"A venit vremea să avem acest 'Hall of Fame' și ni s-a părut logic să începem cu campionii categoriei regină", a subliniat președintele FIA, francezul Jean Todt, aflat la sediul FIA de la Paris, conform Agerpres.

Ceremonia s-a desfășurat în prezența a nouă dintre cei 20 de campioni mondiali de Formula 1 încă în viață (: Jackie Stewart, Mario Andretti, Alain Prost, Nigel Mansell, Damon Hill, Jacques Villeneuve, Fernando Alonso, Sebastian Vettel și Nico Rosberg.

"Michael (Schumacher) continuă să se bată pentru viața sa și mi-aș fi dorit ca el să fie cu noi în această seară" a explicat președintele FIA, în prezența purtătoarei de cuvânt a campionului mondial de Formula 1, Sabine Kehm, care l-a reprezentat la ceremonie.

Personalități din lumea raliului vor fi incluse de anul viitor în acest "Hall of Fame" dedicat sportului automobilistic, iar în următorii doi ani va veni rândul campionilor de anduranță, a afirmat Jean Todt, care va fi reales, după toate probabilitățile, vineri, pentru un nou mandat de patru ani la cârma FIA.

 

loading...

Lasă un comentariu