Veste de ultima oră! Schumacher a fost MUTAT din Elveţia cu elicopterul

Revista germană Bunte vine cu vești noi despre situația lui Michael Schumacher! Legendarul pilot de Formula 1, aflat de 5 ani la recuperare în urma unui accident de ski, a fost mutat în luna decembrie într-o vilă de lux din Mallorca, situația în vârful unui munte, cu vedere la mare.

Alături de Schumacher au plecat soția, copiii, dar și câinele familiei, încă de pe 20 decembrie în Mallorca, iar toată familia a stat acolo până în ianuarie pentru a sărbători aniversarea de 50 de ani a lui Schumacher.

Fostul mare pilot a fost transportat cu un elicopter privat, fiind în continuare caz medical. Bunte susține că Schumacher a fost cazat în Villa Yasmin din Port d'Andratx, cea care oferă condiții de lux desăvârșit.

Schumacher a fost dus la o temperatură complet diferită față de cea de pe malul lacului Glând din Elveția, acolo unde locuiește. La Mallorca l-au așteptat 20 de grade în perioada sărbătorilor de iarnă și în ianuarie, când a fost ziua sa.

Din 2013 este tratat Schumacher în urma loviturii la cap suferite pe pârția de ski în Alpii francezi. Cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1 a stat 6 luni în comă, iar apoi și-a revenit, fără să fie însă conștient.

Familia sa refuză să ofere informații despre starea actuală, însă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani a lui Schumacher, soția Corinnă a oferit un comunicat în care le-a promis fanilor că soțul ei are parte de cele mai bune condiții de recuperare, scrie sport.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu