Veste bună! Şase din apartamentele distruse de explozia de pe Bulevardul Moscova vor fi gata vineri

Embed:

Locatarii din şase apartamente, din blocul de pe bulevardul Moscova, care a fost distrus de explozie, vor reveni în locuințe vineri, în data de 18 septembrie, cu câteva zile întârziere decât era preconizat.

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, spune că lucrările de reparaţie au durat mai mult, pentru că apartamentele vor fi oferite la cheie.  

"Am venit cu propunerea la comisia fondului de rezervă a Primăriei să mai alocăm surse financiare suplimentare să facem noi reparaţia, ca omul să poată intra direct în confort, în locuinţa lui. A durat un pic, pentru că, un locatar se ducea, de exemplu, la Piaţa Centrală, să îşi aleagă faianţa, altul voia să meargă la trei magazine să vadă diferenţa de preţ", a spus primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Celelalte patru apartamente vor fi gata la începutul săptămânii viitoare. Pentru reparaţia apartamentelor s-a alocat suplimentar încă 900 de mii de lei.

Asta după ce, anterior, pentru restaurarea blocului în care a avut loc deflagraţia, primăria municipiului Chişinău a alocat zece milioane de lei. Amintim că, în luna octombrie, cinci persoane, printre care şi un copil, au murit, după ce o butelie de gaz a explodat într-un apartament al blocului cu 21 de etaje. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu