Serialul Dragoste Infinită are premiera în această seară la Canal2

Veste bună pentru pasionaţii de seriale turceşti. În această seară, la Canal 2 va începe serialul Dragoste infinită, prima telenovelă turcească nominalizată la Gala International Emmy Awards.

Chiar de la lansare, producţia a câştigat aprecierea publicului, aşa că cele două sezoane au fost traduse în peste 50 de limbi, printre care italiană, spaniolă, şi chiar arabă. La Canal 2, filmul va putea fi urmărit în limba română.

Serialul aduce în prim plan dragostea dintre Kemal, un tânăr ce provine dintr-o familie simplă şi Nihan, fata unor bogătaşi. Relaţia dintre cei doi este practic imposibilă din cauza poziţiilor sociale diferite. Mai mult, se pare că părinţii lui Nihan i-au decis deja soarta, fără a ţine cont de sentimentele ei. 

"Nihan, dacă nu cobori în cinci minute mă supăr. Toţi au venit deja, haide. - Mamă.. - Nihan, e o seară foarte importantă pentru tatăl tău şi pentru noi toţi. Dacă această fuziune nu va avea loc şi noi nu vom vinde acţiunile, atunci vei călători cu autobuzul nu din plăcere."

Nihan locuieşte în zona rezidenţială a unui cartier din oraş, însă nu se regăseşte în mediul în care a crescut şi se distanţează de lumea din care face parte. Cei doi reușesc să fie împreună, însă nu pentru mult timp.

Serialul va fi difuzat la Canal 2, de luni până vineri, de la ora 18:00 la 19:00 şi de la ora 20:00 la 21:00. 

"Dragostea adevărată nu moare niciodată, însă uneori trebuie să lupţi până la capăt pentru iubirea vieţii tale. Dragoste Infinită, cel mai bun serial turcesc din toate timpurile. Din trei septembrie în premieră naţională la Canal2".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu