VESTE BUNĂ pentru enoriași. Lucrările de reparație a drumului, care duce spre mănăstirea Chistoleni, sunt pe ultima sută de metri

Embed:

Veste bună pentru locuitorii din satul Sadaclia. Reparația porțiunii, care face legătură cu Mănăstirea Chistoleni, este pe ultima sută de metri.

Drumul, cu o lungime de circa 6 km, este reparat capital în cadrul unui proiect de dezvoltare regională, implementat de ADR Sud, din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională.

După ce au aplicat stratul de pietriș, muncitorii au început asfaltarea străzii și promit că în câteva zile vor finaliza lucrările de reabilitare. 

Astfel, până în data de 22 mai, atunci când este și Hramul Mănăstirii Chistoleni, mii de enoriași se vor deplasa pe un drum nou-nouț.

CITEȘTE ȘI: VESTE BUNĂ pentru enoriaşi. Drumul spre mănăstirea Chistoleni va fi reparat

"Așa arăta, acum trei luni, drumul de acces spre Mănăstirea Chistoleni din satul Sadaclia, raionul Basarabeasca. Și așa arată astăzi acest drum, lucrările de construcție ale căruia sunt deja pe ultima sută de metri. 

De această dată, va fi o adevărată bucurie și binecuvântare pentru enoriași să parcurgă acest drum pentru a ajunge la sfântul lăcaș și a sărbători, la 22 mai, împreună cu slujitorii, Hramul Mănăstirii Chistoleni, care poartă numele Sfântului Ierarh Nicolae.

Grație modernizării acestui drum, va fi îmbunătățit accesul către sfântul lăcaș a unui număr de peste 30 de mii de cetățeni, dintre care circa 29 de mii sunt locuitori ai raionului Basarabeasca, ceilalți fiind din raioanele Cimișlia, Leova", a scris pe facebook Luminița Netedu, specialist în comunicare la ADR sud.

PUBLIKA.MD amintește că reparaţia drumului de acces spre Mănăstirea Chistoleni din satul Sadaclia, a început în luna februarie curent. 


 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu