Veste bună pentru cinefili! Au fost lansate primul teaser video şi posterul pentru Fifty Shades Darker (VIDEO)

Universal Pictures a făcut public posterul oficial şi a lansat primul teaser video pentru drama erotică "Fifty Shades Darker“, a doua parte a trilogiei, ce va avea premiera anul viitor, scrie adevarul.ro.

Primul teaser video pentru continuarea "Fifty Shades of Grey" îi prezintă fugitiv pe actorii Dakota Johnson, în rolul naivei Anastasia Steele, şi pe Jamie Dornan, în rolul lui Christian Grey, iubitul miliardar şi sadomasochist. Filmarea, în care el o întreabă dacă este intrigată, iar fanii sunt invitaţi "să alunece în ceva un pic mai întunecat", este un "preludiu" pentru trailerul oficial ce urmează să fie lansat astăzi.

"Fifty Shades Darker“ va avea premiera mondială pe 10 februarie 2017 şi va fi urmat de "Fifty Shades Freed“, programat pentru lansare în februarie 2018.

Mai mult, echipa filmului a dezvăluit şi posterul oficial „Fifty Shades Darker“.

Recent, actriţa americană Dakota Johnson, în vârstă de 26 de ani, a fost surprinsă topless pe platourile de filmare de la "Fifty Shades Darker". În prealabil, artista a dezvăluit cât de greu îi este să filmeze scenele de sex şi a oferit detalii din culise.

"Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de umbre ale Domnului Grey" o prezintă  pe studentă la literatură Anastasia Steele (Dakota Johnson), care îl întâlneşte pe miliardarul Christian Grey (Jamie Dornan) pentru a-i lua un interviu, ca o favoare pentru colega ei de cameră. Inocenta şi naiva Ana este atrasă de misteriosul om de afaceri, un bărbat frumos, extrem de inteligent şi de indimidant, iar, la rândul lui, Christian nu poate rezista frumuseţii şi spiritului ei independent. Pe măsură ce relaţia celor doi evoluează, tânăra îi descoperă secretele lui Christian Grey şi îşi explorează, totodată, propriile dorinţe sexuale.

În "Fifty Shades Darker" se continuă povestea din primul capitol, însă Anastacia va trebui să lupte cu Leila Williams (Bella Heathcote) şi Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere BDSM ale lui Christian, care încearcă să revină în viaţa lui şi să o înlăture pe Anastasia.

În ciuda recenziilor negative, "Fifty Shades of Grey" a devenit imediat un succes de box office, având încasări de peste 570 de milioane de dolari la nivel mondial. Mai mult, lungmetrajul a primit cele mai multe trofee în cadrul galei Zmeura de Aur 2016, respectiv şase, inclusiv pentru Cel mai prost film, Cel mai prost actor şi Cea mai proastă actriţă.

Şi romanele "Fifty Shades of Grey" au devenit într-o perioadă scurtă un adevărat fenomen editorial, surclasând vânzările unor bestselleruri precum "Harry Potter“ şi "Codul lui Da Vinci“.

Totodată, autoarea Erika Leonard James a ocupat, în 2013, locul fruntaş în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume.   Graniţa dintre erotic şi pornografic a devenit centrul unor polemici intense dincolo de Atlantic, unde vânzările au explodat. Volumele din trilogie au fost cenzurate în bibliotecile din comitatul Brevard din statul american Florida, din cauza conţinutului lor considerat inacceptabil. Alţii vorbesc însă despre apariţia unui nou gen literar, „mummy porn“, destinat menajerelor în vârstă de până la 50 de ani, aflate în căutarea unei soluţii facile pentru a-şi condimenta căsniciile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu