Veste bună pentru amatorii de K-1. Revine Cristian Dorel după un an

Embed:

Unul dintre cei mai puternici kickboxeri din Moldova la categoria mijlocie, Cristian Dorel, se pregăteşte de revenirea în ring. Sportivul originar din Bălţi va lupta la o gală KOK după o pauză de aproape un an.

Dorel îl va întâlni pe Ilmiras Churmatulinas, din Lituania, într-o super luptă la categoria de greutate de 71 de kilograme, organizată în cadrul Galei KOK.

"Eu sunt pregătit să demonstrez că sunt cel mai bun. Nu am privit luptele adversarului. De aceasta se ocupă antrenorul meu. El îmi va impune tactica potrivită. Sunt sigur că voi învinge", a spus luptătorul.

Până la lupta de pe 26 septembrie, Cristian Dorel are programate cantonamente la Iaşi şi Odesa. Revenirea lui Dorel în ring este aşteptată cu nerăbdare de organizatorii galei, dar şi de toţi amatorii de KOK.

"Nu doar eu, dar şi toţi fanii luptelor aşteaptă cu nerăbdare revenirea lui Cristian Dorel. El nu a luptat aproape un an. Astfel, cred că această luptă este foarte importantă pentru el. Dorel a efectuat câteva schimbări în activitatea sa. El şi-a schimbat clubul, a revenit la primul său antrenor. Vom vedea ce rezultate va avea. Îi urăm numai succes", a afirmat Dorin Damir, preşedintele FEA.

În cadrul galei KOK vor avea loc mai multe lupte de foc. Unul dintre cele mai aşteptate dueluri va fi cel dintre ucraineanul Pavel Juravliov şi renumitul luptător francez Freddy Kemayo.

La Chişinău este aşteptat şi legendarul luptător de K-1, Tomas Hron din Cehia. Acesta are un palmares impresionant, reuşind să-i învingă de-a lungul carierei pe Cătălin Moroşanu sau Errol Zimmerman.

În cadrul acestei galei vor lupta şi opt sportivi moldoveni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu