VESTE BUNĂ: În luna mai, în Chişinău, va ajunge primul autobuz electric din Minsk

Embed:
Această săptămână a venit cu noi proiecte şi strategii pentru locuitorii Capitalei. Municipalitatea a anunţat că în luna mai, în Chişinău, urmează să ajungă primul autobuz electric, oferit de Uzina "Belcommunmash" din Minsk. Vehiculul ecologic va fi testat de autorităţi, după care va fi pus pe linie. Tot în acestă săptămână, au ajuns la Chişinău şi cele două autobuze donate de Primăria Bucureşti.

Iar la intersecția șoselei Balcani cu strada Petricani a apărut un nou semafor menit să fluidizeze traficul din zonă. Dispoziţia a fost semnată de Silvia Radu înainte de a se autosuspenda din funcţia de primar interimar al Capitalei.

Tot Silvia Radu s-a arătat nemulțumită de calitatea iluminatului stradal, instalat încă anul trecut pe mai multe străzi din Chișinău, acolo unde oamenii sunt nevoiţi să meargă, noaptea, pe întuneric. La începutul săptămânii, ea a cerut întreprinderii "Lumteh" să ia cât mai urgent măsurile necesare.

De asemenea, mai multe autospeciale ale Întreprinderii "Exdrupo" au spălat străzile din Capitală în această săptămână. În total, cinci echipe de muncitori au avut grijă ca traseele principale să fie curate.

Tot în această săptămână, pentru prima dată în ultimii 15 ani, Grădina Zoologică din Capitală a intrat în reparaţii. Muncitorii renovează scările de la intrare, amenajează trotuare şi repară cuștile animalelor.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu