VESTE BUNĂ! Ebola ar putea deveni, în curând, o boală care poate fi tratată

Embed:
Ebola ar putea deveni, în curând, o boală care poate fi tratată. Mai mulţi oameni de ştiinţă, finanțați de Institutul Național pentru Boli Infecțioase și Alergii din SUA, au creat medicamente care au o eficienţă de peste 90 de procente. Acestea au la bază anticorpi recoltați de la supraviețuitorii Ebola.

"Medicamentele au fost create pentru a trata bolnavii din Congo infectaţi de Ebola. Pacienţii vor primi unul dintre cele două preparate experimentale. Este vorba despre Regeneron sau mAb114",a  spus reprezentantul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Christian Lindmeier.

Statul african Congo este în prezent afectat de o nouă epidemie de Ebola.
Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii cer tuturor locuitorilor să nu încerce să se trateze acasă, dar să se adreseze de urgenţă medicilor.

"Pacienţii care primesc un tratament la timp au şanse mai mari de a supravieţui. Asta e foarte important şi trebuie să fie clar pentru toată lumea",a  spus reprezentantul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Christian Lindmeier.

Noile medicamente vor fi utilizate pentru tratarea tuturor pacienților cu Ebola din Congo. În ultimul an, boala a ucis peste 1800 de oameni din acest stat african.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu