Veselie și voie bună în centrul capitalei. Sute de chișinăuieni s-au adunat pentru a sărbători prima zi din an

Embed:

Temperaturile mult mai scăzute din a doua jumătate a zilei de ieri nu i-a ţinut în case pe amatorii de distracţii. Aşa că cei care au vrut să înceapă noul an cu veselie şi voie bună au mers în centrul capitalei, acolo unde au fost instalate mai multe carusele. Ca să nu îngheţe, oamenii au servit câte un pahar cu vin fiert. 

Gălăgia a revenit în după-amiaza zilei de 1 ianuarie, în inima Chişinăului. Sute de locuitori ai oraşului s-au adunat în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a sărbători prima zi din an. Cea mai mare veselie a fost însă la Parcul de distracţii care a atras şi cel mai mare număr de vizitatori.

" - Frică nu ţi-a fost? – Nu prea. La început am crezut că o să fie mai greu, dar pe urmă a devenit mai interesant."

" - Este foarte distractiv şi interesant. - Nu v-a fost frig? – Este puţin frig, dar nouă ne-a plăcut."

Nici gerul nu i-a putut alunga pe petrecăreţi din Piaţa Marii Adunării Naţionale. Ca să nu îngheţe şi să se poate bucura cât mai mult de atmostefa de sărbătoare, oamenii mai închinau câte un pahar de vin fiert.

" - Foarte bun. Nu regret deloc că l-am luat ca să mă încălzesc la picioare. - Vă încălziţi cu izvar, reuşiţi? –Da, chiar acum ne-am apropiat."

Caruselele au fost montate pentru prima dată în acest an în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Ele vor rămâne acolo încă două săptămâni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu