Veselie şi baie cu şampanie! Zenit a devastat-o pe ȚSKA Moscova în ultimul meci al competiției

Zenit Sankt-Petersburg a câștigat Cupa Rusiei după ce a obținut o victorie concludentă în finala jucată la Kazan, cu adversara sa principială din ultimii ani, ȚSKA Moscova, scor 4-1.

După ce au primit trofeul, jucătorii s-au dat în spectacol în vestiar. Fotbaliștii lui Zenit i-au făcut și o baie cu șampanie unui jurnalist apropiat jucătorilor.

Zenit a început mai bine partida de la Kazan. Hulk a deschis scorul din penalty în minutul 34, dar ȚSKA a restabilit egalitatea după numai două minute, prin nigerianul Samuel Olanare.

După pauză, Alexandr Kokorin a readus-o pe Zenit în avantaj.

În minutul 63 a avut loc și momentul decisiv al finalei. Vasili Berezuțki a fost eliminat după un fault în careu, iar Hulk și-a trecut în cont dubla, marcând iarăși din penalty. Artur Iusupov a stabilit scorul final în minutul 70, iar Zenit a câștigat pentru a treia oară Cupa Rusiei.

Clubul din Sankt-Petersburg mai are în palmares 4 titluri de campioană națională, 3 Supercupe ale Rusiei, o Cupă UEFA și o Supercupă a Europei.

În acest sezon, Zenit se bate pentru titlul național în Rusia. Cu patru etape înainte de final, echipa pregătită de Andre Villas-Boas împarte locul 3 cu FC Krasnodar, la patru puncte de liderul ȚSKA Moscova și kla două de secunda clasată FC Rostov.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu