Versiunea WhatsApp pentru iOS primeşte opţiune call waiting

WhatsApp a lansat o nouă versiune a aplicaţiei pentru iOS, îmbunătăţind suportul pentru apeluri de foce şi gestionarea solicitărilor pentru adăugare al grupuri de discuţii.

Cei care folosesc WhatsApp în mod frecvent pentru a desfăşura apeluri de voce folosind conexiunea la internet vor fi probabil încântaţi să descopere că de acum pot răspunde la apeluri nou primite chiar dacă se află deja angajaţi într-un apel de voce cu un al utilizator. La fel ca în apelurile obişnuite pe mobil, utilizatorii vor putea comuta instantaneu între cele două apeluri primite pe WhatsApp, comunicând pe rând cu ambele persoane.

Alte îmbunătăţiri vizează lista de conversaţii afişată în interfaţa WhatsApp şi ar trebui să ajute inspectarea mai rapidă a mesajelor primite. De asemenea, utilizatorii WhatsApp cu probleme de vedere pot trimite acum mesaje direct de la tastatura Braille, folosind modul VoiceOver.

La partea de confidenţialitate, aplicaţia pentru iOS primeşte noi setări prin care poţi controla cine te poate adăuga la grupuri de WhatsApp. Acestea pot fi găsite în meniul Settings / Account / Privacy / Groups.

Important de ştiut, chiar şi blocând cererile de adăugare venite din partea anumitor utilizatori, administratorii grupurilor respective îţi vor putea trimite în continuare invitaţii folosind mesaje private, scrie go4it.ro

loading...

Lasă un comentariu