Versiunea specială a SUV-ului Volvo XC90 a fost vândută online în câteva ore

La sfârşitul lunii august, odată cu debutul mondial al noii generații XC90, Volvo anunța și lansarea unei versiuni speciale a SUV-ului, numită First Edition şi disponibilă în doar 1927 de unităţi – anul în care a apărut numele companiei suedeze, notează autostrada.md.

În premieră absolută, oficialii Volvo au comercializat producţia limitată doar în mediul on-line. Startul comercializării a fost dat pe 3 septembrie, iar interesul pentru SUV-ul exclusivist s-a dovedit a fi cu mult mai mare chiar și decât se așteptau reprezentanții companiei.

Altfel spus, la doar 47 de ore de la punerea în vânzare a celor 1 927 de maşini, stocul a fost epuizat. Majoritatea exemplarelor au fost vândute în prima oră de la deschiderea comenzilor, iar apogeul cererilor a consemnat 7 maşini comercializate într-un singur minut.

Volvo XC90 First Edition a fost disponibil la alegere cu una dintre următoarele două motorizări: alături de dieselul D5 de 225 cai putere şi 470 de Nm şi de unitatea pe benzină T6 de 320 de cai putere şi 400 de Nm. Spre deosebire de XC90-ul standard, First Edition este vopsită în culoarea Onyx Black, are jante Inscription de 21 de inci, logo-uri specifice, praguri inscripţionate, o tapiţerie din piele Nappa în culorile Amber şi Charcoal şi inserţii din lemn.

În Germania, preţul unui exemplar Volvo XC90 First Edition în varianta de bază era de 90.200 de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu