Veronica Herța va candida la alegerile parlamentare pe circumscripția uninominală nr.30 din sectorul Ciocana

Vicepreședintele PL Veronica Herța va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția uninominală numărul 30 din sectorul Ciocana al Capitalei. Fosta directoare de la "Apă Canal-Chişinău" a făcut anunțul pe Facebook.

Printre concurenţii ei se numără socialistul Petru Burduja, democratul Nae-Simion Pleșca și candidatul independent Galina Bostan, fostul pretor al sectorului Ciocana.

Veronica Herţa a scris pe internet că este sigură că alegătorii vor aprecia meritocrația, în condițiile în care cei cu care PL a dorit să facă front comun la alegeri și-au încălcat propriile reguli. 

Mai mult, vicepreşedintele formaţiunilor atrage atenţia că până acum  nu a fost înregistrat niciun candidat din partea binomului Sandu-Năstase, fapt ce demonstrează că cei doi le-au închis ușa liberalilor fără a avea vreo decizie finală privind candidaţii pe circumscripţie.

Veronica a decis să candideze la funcţia de deputat  după ce binomul PAS-PPDA le-a trântit uşa în nas liberalilor şi le-a recomandat circumscripțiile uninominale rămase neîmpărţite, printre care Găgăuzia, Transnistria şi Rusia, acolo unde candidaţii PL nu ar avea şanse.  Până acum, CEC a înregistrat 28 de concurenţi pe circumscripții uninominale, iar alte 60 de solicitări sunt în curs de examinare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu