Veris învins formaţia FC Costuleni şi s-a calificat în sferturile Cupei Moldovei

Embed:

Lilian Popescu şi-a eliminat fosta echipă! Veris s-a calificat în sferturile Cupei Moldovei după ce a învins în optimi FC Costuleni, scor 3-0. Printre alte echipe care au ajuns în sferturi sunt FC Tiraspol, Academia, Milsami şi Zimbru.

Veris a deschis scorul în minutul 3 al meciului cu FC Costuleni, prin Dumitru Bacal. Până la pauză, Veris a mai marcat o dată, prin internaţionalul Valeriu Andronic, care a prins un şut de excepţie de la 15 metri. Rezultatul final a fost stabilit de Serghei Alexeev, în minutul 60.

"Nu există fostă echipă. FC Costuleni oricum va rămâne în inimă pentru că a fost o perioadă bună. Dar trebuie să fiu realist. Sunt la alt club, la altă familie. Sperăm să devenim o familie", a declarat antrenorul echipei Veris, Lilian Popescu.

"Scorul e 3-0. Meritat. Pot doar să-i felicit. Dar în faţă îi aşteaptă un adversar mai greu", a spus antrenorul FC Costuleni, Igor Ursachi.

În celelalte meciuri din optimi, Academia a învins Sfântul Gheorghe cu 3-0, datorită unui hat-trick reuşit de fostul internaţional, Denis Calincov, Milsami a trecut de Real Succes cu 2-0, iar FC Tiraspol a eliminat liderul din Divizia A, Saxan, scor 1-0.

În sferturile Cupei Moldovei, FC Tiraspol va juca cu Zimbru, iar Dacia se va întâlni cu Academia. Singura echipă din Divizia A rămasă în competiţie, Victoria Bradar va juca cu Milsami, în timp ce Veris se va duela cu Sheriff. Această rundă se va juca dintr-o singură manşă, iar meciurile sunt programate pe 15 aprilie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu