VERIFICĂRI pe teritoriul municipiului Chişinău. Mai mulţi şoferi s-au ales cu procese verbale şi citaţii

Verificări minuţioase au avut loc în acest weekend pe teritoriul municipiul Chișinău privind combaterea transportului rutier ilicit în regim de taxi.

Astfel, inspectorii de patrulare împreună cu cei de la ANTA și IFPS, au verificat circa 500 de șoferi auto care prestează servicii de transportare a călătorilor. Ulterior, de către angajații ANTA au fost documentați 62 de taximetriști, 6 șoferi au primit proces-verbal de la angajații IFPS, iar 20 de conducători auto au fost documentați de ofițerii Inspectoratul Național de Patrulare. Totodată, prin aplicația E-DATA au fost identificați 21 de conducători auto, cărora le-au fost înmânate citații.

Tot în aceste zile, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au desfășurat acțiuni de depistare și documentare a conducătorilor auto în stare de ebrietate. Astfel, pe teritoriul țării au fost depistați 50 de șoferi care au consumat băuturi alcoolice și au urcat la volan.

Inspectoratul Național de Patrulare specifică că scopul verificărilor efectuate este de a disciplina și responsabiliza șoferii, totodată, tinde spre o scădere semnificativă a încălcărilor Regulamentului Circulației Rutiere și prevenirea evenimentelor cu consecințe grave.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu