VERIFICĂRI MINUŢIOASE la stațiile terminus ale microbuzelor de pe ruta 151. Ce încălcări au fost depistate (VIDEO)

Embed:

Inspectorii de la Poliţia Capitalei au efectuat un control special la stația terminus a microbuzelor de pe ruta 151 din comuna Tohatin și Cheltuitor, în vederea evaluării stării tehnice. Astfel, au fost supuse verificării 15 unități de transport.

Scopul acţiunilor întreprinse de către poliţişti este de a responsabiliza şoferii şi administratorii de rute să respecte regulile de exploatare a unităţilor de transport.

În urma verificărilor microbuzelor, poliţiştii au depistat încălcări a legislaţiei admise de către şoferi, cum ar fi defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie, în dispozitivele de iluminare ori de semnalizare, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare, șoferilor fiindu-le întocmite 9 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 450 lei la 750 lei și 3 puncte de penalizare, o unitatea de transport a rămas fără plăcuțele de înmatriculare iar 4 unitați de transport nu le-a fost admisă ieșirea la rută până la înlăturarea neajunsurilor depistate de polițiști, administratorilor le-au fost înmânate prescripții pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice.

Poliţia Capitalei continuă activităţile la acest compartiment, cu scopul de a asigura securitatea călătorilor în timpul traficului rutier, iar agenţii economici sunt atenţionaţi să respecte prevederile legale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu