Venera Gasparean, soacra killerului Vitalie Proca, recunoaşte că a primit bani de la ginerele său

Embed:

Venera Gasparean, soacra killerului Vitalie Proca, recunoaşte că a primit bani de la acesta. Femeia spune însă că 1.600 de euro erau destinaţi copiilor lui Proca.

Totuşi, ea nu a putut să explice de unde a făcut rost de bani ginerele său, care este încarcerat într-un penitenciar din România. 

"- Suma de bani pe care Vitalie a putut să o dea copiilor săi pentru ca aceştia să se pregătească de şcoală. Pentru asta e nevoie de patru bilete şi cunoaşteţi cât costă ele. - De unde are bani Vitalie Proca, întrucât se află în închisoare? - Întrebaţi-l pe el. Pe mine nu mă interesează. Au transmis bani de la Vitalie pentru copii", a spus soacra killerului Vitalie Proca, Venera Gasparean. 

CITEŞTE ŞI: Penalul fugar Renato Usatîi, implicat într-o SCHEMĂ ILEGALĂ de transmitere a banilor pentru eliberarea unui deţinut (VIDEO)

Procurorii şi poliţiştii au deconspirat o schemă prin care Renato Usatîi ar fi încercat să cumpere libertatea unui deţinut contra sumei de 12 mii de dolari. Acesta ar fi intenţionat să transmită banii killerului Vitalie Proca, iar apoi mijloacele financiare au fost readresate.

Din conţinutul unei discuţii telefonice ar reieşi că Proca a discutat perspectivele obţinerii acestor bani cu soacra sa. În acest caz au fost reţinute trei persoane.

CITEŞTE ŞI: Killerul Vitalie Proca a fost CONDAMNAT DEFINITIV la închisoare

Vitalie Proca îşi ispăşeşte pedeapsa în România pentru tentativă de omor. El mai este bănuit şi de tentativa de asasinare a bancherului rus Gherman Gorbunţov, care a confirmat în repetate rânduri că Proca acţiona la comanda lui Renato Usatîi.

După ce a fugit de justiţia moldovenească în Rusia, Usatîi a încercat să transmită 600.000 dolari familiei lui Vitalie Proca pentru a depune mărturii false.

În schimbul banilor, el trebuia să spună că omorul lui Gorbunţov nu a fost comandat de Renato Usatîi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu