Velizar Popov şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de echipă, în Turcia VIDEO

Embed:

Sărbătoare pentru FC Costuleni în cantonamentul din Turcia. Tehnicianul formaţiei, Velizar Popov şi-a sărbătorit ziua de naştere pe pâmânt otoman. Împreună cu jucătorii, Popov a servit şampanie şi a primit şi un cadou special. În ultimul meci amical, FC Costuleni a suferit o nouă înfrângere, 1-3 cu divizionara secundă din România, Alro Slatina.

Antrenorul formaţiei FC Costuleni, Velizar Popov a avut parte de multe surprize de ziua lui de naştere, pe care a sărbătorit-o, împreună cu echipa, în cantonamentul din Turcia. Antrenorul leilor a împlinit pe şapte februarie vârsta de 36 de ani.

Joi, cei de la Costuleni vor mai avea parte de o sărbătoare. Fundaşul Mihai Cabac îşi va sărbători şi el ziua de naştere.

FC Costuleni se află în Turcia în cel de-al doilea stagiu de pregătire. Echipa din raionul Ungheni a pierdut toate cele trei meciuri amicale disputate până acum în cantonament. Leii au fost învinşi de Mlada Boleslav din Cehia, scor 0-2, Legia Gdansk din Polonia, scor 1-4 şi Alro Slatina din România cu 1-3.

La Costuleni mai sunt în probe încă patru jucători din România şi Mexic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu