Vei avea o vacanţă de vis! Topul celor mai bune plaje din lume, în 2019 (GALERIE FOTO)

Este încă iarnă, dar gerul nu ne împiedică să ne gândim la vacanţa de vară. Pentru cei care vor sa evadeze într-un loc paradisiac, Trip Advisor a realizat topul celor mai bune plaje din lume, în 2019. 

Mărginită de o faleză înaltă şi înconjurată de vegetaţie abundentă, plaja Baia do Sancho din Brazilia a fost desemnată de turişti cea mai frumoasă din lume. Are ape limpezi, ideale pentru scufundări, şi poate fi vizitată tot anul. Plaja, care face parte dintr-un arhipelag cu 21 de insule, inclus în patrimoniul UNESCO, şi-a recâştigat acum titlul deţinut şi în 2017, scrie observator.tv

Pe locul al doilea în clasamentul TripAdvisor se află Varadero, cea mai lungă şi mai frumoasă plajă a Cubei. Este flancată de palmieri şi are o mulţime de atracţii: peşteri ce aşteaptă să fie descoperite, mici insule virgine şi... petreceri nesfârşite. Supranumită "perla Caraibelor", plaja Varadero le oferă turiştilor 20 de kilometri neîntrerupţi de nisip fin. Aproape de ţărm, se află o casă de vacanţă care i-a aparţinut gangsterului american Al Capone. 

Podiumul este completat de Eagle Beach din Aruba. Splendidă şi deloc aglomerată, plaja este recunoscută pentru copacii săi unici şi sutele de ţestoase marine pe care le adăposteşte. 

În top zece este şi plaja numărul unu a Europei. La Concha Beach din Spania este şi cea mai scumpă din această ţară. Mărgineşte ieşirea la Oceanul Atlantic a cochetului oraş San Sebastian şi are o formă cu totul deosebită, de scoică. 

Vizitată merită să fie şi Plaja Iepurilor din Italia, spun utilizatorii TripAdvisor. În 2013 a fost votată cea mai frumoasă din lume. Apa mării este bună pentru baie chiar şi în noiembrie, când temperatura ajunge până la 25 de grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu