Vedeţi aici rezultatele turneului de la Cincinnati

Embed:

Surpriză la Mastersul de la Cincinnati! Numărul unu mondial, Rafael Nadal a fost eliminat în sferturi de cipriotul Marcos Baghdatis în trei seturi 6-4, 4-6, 6-4. În căutarea titlului cu numărul patru la Cincinnati, Federer l-a învins în două seturi pe rusul Nicolai Davidenko, iar americanul Andy Roddick, pe sârbul Novak Djokovic.

Finalistul de la Australian Open, cipriotul Marcos Baghdatis, a furnizat supriza la turneul de la Cinccinati, după ce la învins în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-4 pe numărul unu în raitingul ATP, spaniolul Rafael Nadal şi astfel s-a calificat în semifinalele Mastersului American.

Aflat în căutarea celui de-al patrulea titlu la Cincinnati, elveţianul Roger Federer l-a învins în două seturi pe rusul Nikolai Davidenko, cu 6-4, 7-5.

Federer a câştigat, în ultimii cinci ani, 20 din cele 22 de meciuri disputate la acest turneul american şi a cucerit trofeul Mastersului în 2005, 2007 şi 2009. În cealaltă semifinală se vor întalni doi americani pentru prima dată în ultimii şase ani la Cincinnati, Andy Roddick şi Mardy Fish. Ieşit din topul zece mondial, Roddick l-a învins în sferturi pe sârbul Novak Djokovic cu scor 6-4, 7-5.


De cealalta parte, Fish a obţinut calificarea în semifinale, după un meci disputat cu britanicul Andy Murray, pe care l-a învins cu 6-7, 6-1, 7-6. Roddick a câştigat 9 din cele 11 întâlniri cu Fish şi astfel porneşte cu prima şansă la accederea în finală.

Lasă un comentariu