Vedetele tenisului mondial au jucat alături de mai mulţi copii ce provin din familii defavorizate

Embed:

Vedetele tenisului mondial, Andre Agassi, Ana Ivanovic şi Gael Monfils au jucat tenis cu mai mulţi copii ce provin din familii defavorizate din Singapore. Tenismenii au discutat cu copiii şi le-au oferit un master class.

"Acest turneu a fost organizat pentru ca să putem face mai multe lucruri minunate în această societate, dar și pentru organizații de caritate pe care le respect. Vreau să petrec cât mai mult timp la astfel de evenimente", a declarat tenismenul Agassi. 

După ce au făcut un schimb de mingi cu copiii, Andre Agassi, Ana Ivanovic şi Gael Monfils le-au oferit acestora autografe și s-au pozat cu ei.

Americanul Andre Agassi, care s-a retras din tenisul profesionist în 2006, se află în Singapore, unde participă şi el la noua competiție de tenis pe echipe, International Premier Tennis League.

La cea de-a doua etapă a turneului evoluează şi alte vedete din tenisul mondial, Serena Williams, Roger Federer, Novak Djokovic sau Maria Şarapova. Prima etapă a noului turneu de tenis s-a desfăşurat în Filipine.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu