Vedetele autohtone între trecut şi prezent. Au apelat la diverse trucuri, pentru a arăta bine şi a avea un look perfect

Embed:

Vedetele noastre nu au arătat mereu aşa. Multe dintre ele au trecut prin metamorfoze şi au tot muncit asupra aspectului exterior. Dacă îi prinde la faţă schimbarea, ne spune un stilist profesionist.

Alexa... sau mai bine-zis Karizma a încercat să fie un fel de Britney Spears autohtonă. Ea a trecut prin schimbări de tot felul, atât muzicale cât şi de look. Astăzi este mai matură, mai sigură pe sine şi mai drăguţă, spune stilistul.

"Arată mult mai bine acum. Ea a încetat să mai experimenteze şi s-a regăsit pe sine", a spus stilistul Ana Artiuhova.

Şi Nicu Tărnă este astăzi de nerecunoscut. O bună perioadă de timp i-au cam dat bătăi de cap kilogramele în plus.

De câteva luni, Nicu ne surprinde plăcut. A dat jos kilograme bune şi arată ca în tinereţe. "A trecut printr-o transformare şi parcă a devenit mai stilat şi mai modern", a menţionat stilista.

N-o putem trece cu vederea nici pe Natalia Gordienko. Fundiţele roz sunt istorie acum, iar vedeta a adoptat un stil modern.

"Preferă tot ce este natural şi îşi accentuează, astfel, frumuseţea. Unde trebuie să fie sexy, e sexy, unde trebuie să arate ca o lady, este exact aşa", a explicat Ana Artiuhov.

Iar Catălina Rusu, care anterior avea forme rotunjoare, a devenit numai piele şi os. "Cu anii pur şi simplu a slăbit. Uneori are apariţii nereuşite, dar sunt schimbări", a precizat stilista.

Majoritatea vedetelor noastre au trecut prin schimbări radicale, mai mult sau mai puţin reuşite. Cert este faptul că un artist care se respectă va avea grijă mereu de felul în care arată şi va fi un exemplu pentru fanii săi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu