Vedete de la Chișinău, STUPEFIATE de victoria ucraineanului care va reprezenta Moldova la Eurovision

Embed:

Un interpret ucrainean va reprezenta Moldova la Eurovision. Eduard Romanyuta a câştigat aseară finala naţională a concursului. Piesa artistului "I want your love" a avut cea mai mare susţinere din partea publicului şi a fost a doua în lista melodiilor votată de juriu.

Eduard Roamanyuta a rămas surprins de rezultatul obţinut. Interpretul spune că pe scena de la Viena va avea un scenariu diferit de cel de la Chișinău.  

"Nu-mi vine să cred. Nu ştiu ce să zic. Este nemaipomenit. Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, celor care au îndrăgit piesa mea şi celor care şi-au dat votul pentru mine, pentru Ucraina, pentru "I want your love". Voi face tot posibilul să aduc Eurovisionul în Moldova", a spus Eduard.

Deşi melodia Valeriei Paşa a acumulat punctajul maxim din partea juriului şi s-a clasat pe locul doi în concurs, interpreta a rămas dezamăgită de rezultat.

"Am fost chiar plăcut surprinsă când am văzut că am acumulat aşa punctaj mare de la juriu, am fost extrem de bucuroasă, poate mă gândeam la un eventual câştig, dar ştiam că Eduard are parte de multă susţinere, financiar vorbind, şi şi-a cumpărat voturile", explică Valeria.

Locul trei în clasamentul final a revenit formaţiei SunStroke Project.

Unii participanţi cred că telespectatorii ar fi votat piesa lui Eduard Romanyuta din solidaritate cu ucrainenii care au murit în război, alţii consideră însă că interpretul şi-a cumpărat voturile.

"Publicul a votat foarte mult. L-am votat şi eu de vreo 59 de ori. Erau concurenţi mult mai demni de a reprezenta Moldova, decât persoana care o va face", a afirmat Serj Kuzenkoff.

"Mie îmi este foarte greu să accept ca un interpret de peste hotare să ne reprezinte ţara, pentru că noi avem valori, avem şi noi muzica noastră şi dacă este Eurovision Moldova atunci trebuie să meargă ceva de-acasă. Nu vreau să-l atac pe Eduard pentru că nu e un artist de proastă calitate, dar eu nu sunt de acord cu decizia finală", a spus Doinţa Gherman.

"Unicul lucru care mă întristează foarte tare este că la noi totul se vinde. Totul are legătură cu banii. Cine are bani mai mulţi, acela câştigă", a menţionat interpretul Marcel Roşca.

Eduard Romanyuta este laureat a zeci de concursuri internaţionale şi a participat în 2013 la etapa naţională a  Eurovision de la Kiev. Interpretul va evolua pentru Moldova în prima semifinală de la Viena, care va avea loc în data de 19 mai.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu