Vedeta YouTube Grant Thompson a murit într-un accident cu parapantă

Grant Thompson, devenit celebru graţie canalului său de YouTube intitulat "The King of Random" ("Regele Hazardului"), a murit într-un accident de parapantă, a anunţat familia sa prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, scrie digi24.ro.

Autorităţile americane au precizat că bărbatul de 38 de ani, al cărui canal pe YouTube era urmărit de 11 milioane de utilizatori online şi ale cărui videoclipuri cumulau milioane de vizualizări, era căutat începând de luni, după un zbor cu parapanta în statul american Utah. 

Un dispozitiv GPS pe care starul îl avea asupra lui a fost utilizat de echipele de intervenţie pentru a găsi cadavrul, marţi seară. 

Biroul şerifului din districtul Washington a precizat pe Facebook că salvatorii au găsit un echipament de parapantă şi înregistrări video realizate de Grant Thompson, care ar putea să ajute autorităţile locale să înţeleagă mai bine circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Cu mare tristeţe, vă informăm că Grant Thompson a murit noaptea trecută", a scris, marţi, familia îndoliată pe pagina de Instagram a vedetei. 

"Vă rugăm să faceţi o faptă bună sau de iubire, complet întâmplătoare, astăzi, în onoarea 'Regelui hazardului'", se afirmă în acelaşi mesaj. 

Pe canalul său de YouTube, Grant Thompson distribuia tutoriale originale, care explicau, de exemplu, "cum să desfaci o nucă de cocos fără niciun instrument" - videoclip publicat în 2016 şi vizionat de 26 de milioane de ori - sau "cum să transformi cărbunele în diamante utilizând unt de arahide".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu