Vedeta din NHL, cehul Jagomir Jagr a revenit în ţara natală

Embed:

Unul dintre cei mai buni hocheişti cehi din toate timpurile, Jagomir Jagr a revenit în ţara natală pe perioada grevei din NHL. Fostul star al echipelor Pittsburgh Penguins, Washington Capitals sau New York Rangers va juca la HC Kladno, club la care este şi acţionar.

După rusul Ilia Kovalciuk, un alt nume greu din NHL revine în campionatul intern pe perioada grevei din liga nord-americană de hochei. Internaţionalul ceh, Jaromir Jagr, în vârstă de 40 de ani, va evolua în următoare perioadă la formaţia din ţara sa natală HC Kladno, la care este şi acţionar principal. De asemenea, la Kladno s-au întors mai mulţi hocheişti cehi, printre care Tomas Plekanec, Jiri Tlusty şi Marek Zidlicky.

Miercuri, formaţia lui Jagr, a evoluat în prima ligă din Cehia împotriva echipei Slavia Praga, pentru care a jucat şi a marcat un alt star din NHL, Roman Cervenka, de la Calgary Flames. Slavia a câştigat partida cu 3-2.

"Chiar dacă am pierdut, aceasta a fost o victorie pentru mine. Nu cred că se vor mai umplea arenele prea curând aici, în Cehia. Este o experienţă frumoasă pentru mine, la sfârşit de carieră", a declarat Jagmir Jagr.

Din cauza grevei din NHL, Jagomir Jagr nu a mai apucat să debuteze la noua sa formaţie, Dallas Stars, cu care a semnat în această vară. În cariera sa, Jagr a mai jucat la formaţiile de top Pittsburgh Penguins, Washington Capitals, New York Rangers şi Philadelphia Flyers.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu